Molim te JEDINI BOZE…

Moj zivot je zavrsen!!!
Zavrsio je kratko, za to je bio potreban samo jedan tren, jedna jedina prokleta recenica.
U tom trenutku kroz glavu mi prodjose sve slike, svi lijepi zajednicki trenuci i sva sreca tada nestade. Osjecam neopisivu bol u srcu, neopisivu tugu i nesrecu. Pitam se samo ZASTO?! BOZE zasto mi podari svu srecu svijeta, pa mi je oduze u samo jednom momentu? Ne mogu s tim da se pomirim, ne mogu to da podnesem, taj gubitak da primim, NE MOGUUUUU!!!
Moja jedina zelja bila je da nju ucinim sretnom.
I sada molim za njenu srecu, jer ako je sretna ONA i ja sam. Gospode, molim TE podari joj covjeka koji ce je iskreno voljeti! Sigurno NE POSTOJI onaj koji ce je voljeti kao ja, ali ako postoji osoba koja je voli U POLA kako ja, ta osoba voli je neizmjerno. Molim TE ucini da joj taj covjek upotpuni zivot i ne dozvoli da je ikada povrijedi. Ali isto tako molim da on ne dozivi sudbinu kao sto je moja. Mislim da je dovoljna jedna ovoliko nesretna osoba na SVIJETU.
Sada kad disem, a ziv nisam, imam jos samo jednu molbu.
Jedini Boze, Ti koji odredjujes sudbine nas, obicnih smrtnika, MOLIM TE podari mi snagu da dalje nastavim normalno. Znam da ce bez nje to biti jako tesko i da ce moja tuga svaki dan biti sve veca. Znam da kada umrem, na mome srcu ostat ce ispisano samo NJENO IME. Znam da ne postoji nista sto nju moze zamijeniti, zato mi samo podari nesto sto ce me zavarati, jedino ne dozvoli da skrenem sa pravog puta

G O S P O D A R U M O J M O L I M T E P O D A R I M I
N E O P H O D N I S M I S A O Z A Z I V O T O M ! ! !

10 komentara

  1. Svi smo mi zivotu bili jako zaljubljeni i jos vise razocarani i tuzni kad smo izgubili tu osobu, ali sve se preboli. Sad ti to ne zvuci kao utjeha ali ja ti iz iskustva govorim da bol prođe. Samo ne gubi vjeru i znaj da ce ti dragi Bog pomoci i dati snage i mozda ti je upravo On odredio neku drugu osobu s kojom ces biti puno sretniji!

  2. legendo moja, vremenom ce sve postati lakse… mozda nece proci za stalno, al ce sigurno postati lakse! Vremenom ce izblijediti i ta sjecanja, neces se vise sjecati svih detalja nego ono ugrubo… Samo ti kazem da ne gubis nadu, Bog je za tebe namijenio neku sudbinu, a izgleda da to nije ona. Za svakog postoji neko na ovom svijetu, a taj tvoj neko tek treba da dodje.. Zivot ide dalje. Ljudi gube porodice pa se nadaju da ce im zivot biti bolji u buducnosti, zasto bi ti bio drugaciji? Ipak.. sve sto nas ne ubije, SAMO NAS CINI JACIM!

Komentariši